Bojan Unčanin nakon poraza RK Konjuh: Žao mi je što je ponovo bilo nekoliko spornih odluka

Trener tima iz Živinica

Bojan Unčanin nakon poraza RK Konjuh: Žao mi je što je ponovo bilo nekoliko spornih odluka

M. Šljivak

Konjuh je poražen na svom terenu od Gračanice (20:22) u susretu 12. kola rukometne Premijer lige BiH.


U neizvjesnom duelu gosti su na kraju uspjeli da prelome meč na svoju stranu i da dođu do pobjede u ovom susretu.

Bojan Unčanin, trener Konjuha, imao je šta da kaže nakon meča.

"Ostaje žal što nismo ostvarili pozitivan rezultat. Imali smo dobrih momenata, uspjeli smo stići njihovu prednost, povesti, ali smo zakazali u posljednjih 15 minuta u napadu. Zabili smo samo jedan gol i jednostavno nismo uspjeli da ih gurnemo u minus. Vratili su se i zasluženo pobijedili", rekao je Unčanin i dodao je:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Žao mi je što je ponovo bilo nekoliko sudijskih odluka koje su utjecale na rezultat. Možda je moglo i drugačije da se završi, ali šta da radimo. To je sastavni dio svega. Mi ćemo na drugim utakmicama tražiti bodove", istakao je Unčanin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi