Bojan Unčanin preuzeo RK Konjuh

Posljednji posao imao u Vogošći

Bojan Unčanin preuzeo RK Konjuh

Rukometni klub Konjuh zvanično je imenovao novog trenera.

Poslije niza loših rezultata Konjuh se razišao sa dosadašnjim strategom Tonijem Čolinom, a za njegovog nasljednika je zvanično imenovan Bojan Unčanin koji je posljednji posao imao u Vogošći.

Unčaninu je ovo ujedno i povratak na kormilo Konjuha, gdje je prethodno bio prije tri sezone kada je ekipu vodio do 'Final Four' završnice i imao jednak broj bodova kao i tadašnji prvak, ali je naslov izmakao zbog gol razlike.

Da je Unčanin novi trener potvrdili su zvanično i iz Konjuha, a svom sada već bivšem treneru su poželjeli sreću u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Hvala Toni na svemu, uvijek ćeš biti dio naše porodice", stoji u saopćenju Konjuha.

Već sutra rukometaše Konjuha čeka utakmica Kupa BiH u Cazinu, a za vikend meč protiv Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti