Borac poražen u 'generalci' pred Olympiakos

Osvajač Kupa se sprema za EHF kup

Borac poražen u 'generalci' pred Olympiakos

Rukometaši Borca m:tel poraženi su danas u dvorani Borik, u drugoj pripremnoj utakmici, od hrvatskog prvoligaša Sesveta sa minimalnih 28:27.

Nakon jučerašnje pobjede nad istim rivalom, trener "crveno-plavih" Mirko Mikić danas je dao priliku igračima sa manjom minutažom.

U prvom poluvremenu, koje je završeno prednošću Sesveta 18:14, najviše problema Banjalučani su imali u odbrani.

U nastavku igrači Borca m:tel zaigrali su bolje, ali nisu imali snage i za potpuni preokret i trijumf nad ekipom koju sa klupe predvodi bivši olimpijski i svjetski šampion, Davor Dominiković.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Milan Dakić sa sedam golova, dok je dva manje postigao Guilherme Linhares de Souza. Na drugoj strani istakao se Marko Jurakić sa pet pogodaka.

Ovo je bio posljednji test osvajača Kupa BiH pred gostovanje Olympiakosu u prvom kolu Kupa EHF narednog vikenda.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi