Bošković novo pojačanje RK Vogošća

Dolazi iz Mostara

Bošković novo pojačanje RK Vogošća

U nastavku sezone dres RK Vogošća Poljine Hils nosit će i Mladen Bošković.

Bošković važi za jedno od najboljih desnih krila u našoj zemlji, a u RK Vogošća dolazi kao slobodan igrač nakon što se prethodno razišao sa mostarskim Zrinjskom.

Kako je Zrinjski u međuvremenu istupio iz Premijer lige BiH, Bošković nije imao izbora nego da uzme ispisnicu i napusti klub, a u borbi za njegov potpis kao najkonkretnija pokazala se na koncu Vogošća.

"Drago nam je da će Mladen dobiti priliku zaigrati u jednoj organiziranoj sredini i vjerujemo kako će mu to biti odskočna daska za uspješnu rukometnu klupsku i reprezentativnu karijeru", poručili su iz Zrinjskog svom, sada već bivšem, rukometašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi