Osmanhodžić vodio Bosnu do pobjede protiv Maglaja

Premijer liga BiH

Osmanhodžić vodio Bosnu do pobjede protiv Maglaja

E. Oštraković

Rukometaši Bosne iz Visokog ostvarili su ubjedljivu pobjedu na domaćem terenu protiv ekipa Maglaja u okviru 14. kola Premijer lige BiH.

Prvi dio susreta protekao je u veoma izjednačenoj borbi, a domaći su na odmor otišli sa samo golom prednosti i to pri rezultatu 16:15.

U drugom poluvremenu je domaća ekipa zaigrala dosta bolje, a to se najviše primjentil oan rezultatu. Na kraju su upisali sigurnu pobjedu od 35:27.

Domaće je do pobjede vodio Almir Osmanhodžić koji je postigao deset golova, dok je kod Maglaja najbolji bio Haso Ćosić sa sedam postignutih golova.

Top Komentari

sport1
Bice Bosna opet sampion, opet sampion, opet sampion...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi