Bosna SO gostuje u Goraždu

Rukometna Premijer liga BiH

Bosna SO gostuje u Goraždu

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine u rukometu, sarajevska Bosna Sunce osiguranje, u ovom kolu Premijer lige gostuje kod ekipe Goražda.

Iako momčad Goražda zaslužuje respekt sudeći prema rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone, „studenti“ u ovom dvoboju važe za apsolutnog favorita.

-    Ne smijemo potcijeniti Goražde, ali mislim da imamo potrebnu dozu kvalitete da zabilježimo pobjedu u ovom dvoboju. Goržade će, u to nema sumnje, imati motiv više protiv nas, a tu je i prednost domaćeg terena, pa očekujem tešku utakmicu, kazao je trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Vojislav Rađa.

Susret 14. kola Premijer rukometne lige Bosne i Hercegovine između Goražda i Bosne Sunce osiguranje igra se sutra sa početkom u 19 sati. U ostalim susretima sastaju se: Gradačac - Konjuh (19), Kotor-Varoš - Krivaja (19), Borac - Bosna (V), dok je slobodna ekipa Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije