Alarm u redovima premijerligaša: Šta i kako dalje?
FOTO: RK Bosna Visoko/facebook

Oglasili se saopštenjem

Alarm u redovima premijerligaša: Šta i kako dalje?

H. Zilić

RK Bosna Visoko loše je otvorio sezonu u Premijer ligi BiH.

U petom kolu na svom terenu remizirali su sa Gradačcem rezultatom 23:23, a nakon ovog remija klub se oglasio saopštenjem u kojem se postavlja i par pitanja.

Saopštenje prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"U okviru 5.kola PLBIH rukometasi visočke Bosne odigrali su domaću utakmicu sa prosječnom ekipom Gradačca i tom prilikom konačan rezultat je glasio 23:23 ( poluvrijeme 12:10).

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Pred polupraznom dvoranom uz dobro navijanje naši rukometaši nažalost nisu uspjeli ostvariti prijeko potrebnu pobjedu. To je vec treći bod koji gubimo na domaćem terenu uz gostujući poraz i dobru borbu u Gračanici, te katastrofu u Tuzli. Moramo se svi dok je vrijeme zapitati kuda dalje? U igri protiv Gradačca je bilo vidljivo da ovoj ekipi nedostaje iskustva za pobjedu. U trenucima kada se utakmica lomila do izražaja je došao manjak rostera, te umor naših igrača.

Naredna utakmica je 27. 10. 2021. godine u Doboju protiv ekipe Sloge, što je dovoljno vremena da se podvuče crta i odluči kako dalje", stoji u saopštenju kluba iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi