4

Komentari (4)

Deepy
Onaj koji prodje skolu Izvidjaca, najboljeg kluba za rad s mladima u regiji, ne.moze biti los. Da je jos Izvidjaca bili bi.mi svjetska rukometna sila.
GigantMostarski
Bas me zanima koji idiot pun mrznje prema hercegovini ti je dao dislike. Vjerovatno neki panj koji ni ne prati rukomet i ne zna koji klubovi su i kave igrace proizvodili, al bitno je da mrzi Izvidjac jer je iz Ljubuskog. Ovaj portal je pun smrdljivih iskompleksiranih nacionalista koji nemaju svoje uspjehe pa mrze druge... Svaka rijec koju si reko ti je istinita, al isto tako savez BiH previse kasni s pozivom igraca pa se odluce igrat za Hrvatsku. Doduse tko ne bi igro za jednu od najboljih reprezentacija na svijetu da se ne lazemo..
user1583752673
Ne bi me cudilo da ga od sljedeće sezone uzme bas taj isti Pariz
Hare
Toliko podcijenjen golman, među najboljim u svijetu već par godina!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.