Čak pet rukometaša odlučilo iz RK Slavija preći u RK Bosna Sarajevo

Nesvakidašnji potez

Čak pet rukometaša odlučilo iz RK Slavija preći u RK Bosna Sarajevo

E. Oštraković

RK Bosna Sarajevo potpisao je ugovore sa pet rukometaša, a ništa čudno ne bi bilo da svih pet rukometaša ne dolaze iz Slavije.

Riječ je o Mihailu Domazetu, Danijelu Božiću, Harisu Bračkoviću, Mirzi Mimiću i Stefanu Trapari, koji će u narednoj sezoni nositi dres RK Bosna Sarajevo.

Oni će za nekoliko dana nastupiti u baražu, te će pokušati izboriti plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a pored njih su tu još Iskra, Goražde i Krivaja.

Slavija ima velikih problema, te nije čudno da ih je napustilo i ovih pet rukometaša, ali je zaista zanimljvio da su svi otišli u isti klub.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prethodno su Slaviju napustili Miloš Močević, Marko Pandžić, Adis Hrbat, Ivan Benić i Spasoje Pekić, koji će karijere nastaviti u drugim klubovima.

Top Komentari

Hakkinen
Haris Bračković veliki musliman i SDA član kao i njegova mamica Firdevsa Bračković istaknuti član SDA stranke i stan koji im je " poklonila " ex gradonačelnica Sarajeva Borovac Semiha.....Haris Bračković igrao za RK SLAVIJU???? Kako li je to moguće ovim velikim muslimanima od 1992 godine poboguuuuu? Srami se Harise sine hehehehe
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi