Čelik prekinuo niz domaćih pobjeda

Čelik prekinuo niz domaćih pobjeda

Večeras je u zeničkoj Areni pred oko 1000 gledalaca odigrana prava rukometna predstava između ekipe Čelika i Goražda.

Čelik nije uspio da upiše još jednu pobjedu na domaćem terenu. Utakmicu su otvorili presingom na goste, i sjajnim šutevima Šahinovića i Kadića, ali golman Goražda je uspio da kontrolira zonu gola.

Na poluvremenu Čelik je imao prednost od 2 gola (13:11), no do kraja susreta igralo se gol za gol, a Goražde je uspjelo da izjednači i da završni rezultat na semaforu bude 23:23. Najbolji u redovima Čelika bili su već spomenuti: Šahinović sa 7 golova i Kadić sa 6, dok su se kod ekipe Goražda istakli Bukva sa 8 golova i Bliska sa 5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.