Četiri gola Vražalića, jedan Vranješa, u porazu Ademara

Granollers slavio na domaćem terenu

Četiri gola Vražalića, jedan Vranješa, u porazu Ademara

Adnan Beganović

U okviru 10. kola španskog rukometnog prvenstva odigrana su dva susreta u kojem su do pobjeda stigli Granollers i Barcelona.

Granollers je pred domaćom publikom savladao Ademar (32:25), čije boje brane bh. reprezentativci Faruk Vražalić i Vladimir Vranješ.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bili su Campos sa 8, te Felez sa 7 golova, dok su Tatarintsev sa 6, te Matias, Castro i Vražalić sa po 4 gola bili najefikasniji kod Ademara. Vranješ se jednom upisao u listu strijelaca.

Barcelona je gostovala kod Aragona i bez većih problema je stigla do nove pobjede (32:24). Rocas sa 8, te Sarmiento sa 6 golova bili su najefikasniji kod Barcelone, dok je Alex Dujshebaev sa 9 golova bio najefikasniji kod Aragona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti