Četvrta pobjeda Stolara iz Živinica

Konjuh bolji od Hercegovca

Četvrta pobjeda Stolara iz Živinica

Adnan Beganović

U Živinicama su večeras u okviru 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše snage odmjerili Konjuh i Hercegovac.

Domaća ekipa je u ovaj susret ušla kao aposlutni favorit i tu ulogu je opravdala na terenu. Od prve minute popularni Stolari su konce igre držali u svojim rukama.

Do odmora su riješili pitanje pobjednika (17:9), a u drugom dijelu su rutinskom igrom sačuvali prednost za nova tri boda s kojima su se probili na drugo mjesto tabele (33:22).

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najefikasniji kod Konjuha su bili Armin Alijagić sa devet, te Sulejman Pejkušić sa šest pogodaka, dok su Vojislav Čabrilo i Vlado Draganić sa po šest pogodaka najefikasniji bili kod Hercegovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi