Dejana Kulić nova igračica Jedinstva AtlasRelax

Peto pojačanje za novu sezonu

Dejana Kulić nova igračica Jedinstva AtlasRelax

D. Rakanović

Ženski rukometni klub Jedinstvo AtlasRelax sklapa igračku križaljku za narednu sezonu. 

Viceprvakinje Bosne i Hercegovine angažovale su 21-godišnju Dejanu Kulić koja igra na poziciji srednjeg beka. 

Kulić je prošle sezone nastupala za ekipu kragujevačkog Radničkog u susjednoj Srbiji, a sa ekipom iz Tuzle dogovorila je jednogodišnju saradnju. 

Ovo je peto pojačanje u prethodnom periodu za ekipu Jedinstva koje su prije toga angažovale golmana Ivanu Rajković koja je došla iz RK Rtanj, Ivanu Sikimić iz Mladost Nova Pazova, te Šejlu Kararić i Adrijanu Damjanović koje su prošle sezone nastupale za ekipu Mire iz Prijedora. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Pored toga, ugovore sa Jedinstvom produžile su Neira Midžić, Admira Zvekić, Martina i Matea Šumelj, a isto se u narednim danima očekuje i od Armine Isić, Dore Vrdoljak i Marijane Sorak.

Za novog trenera imenovan je domaći stručnjak Damir Cipurković. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti