Delić: Ako budemo pravi, tri boda ostaju u Mostaru

Član HMRK Zrinjski za SportSport.ba

Delić: Ako budemo pravi, tri boda ostaju u Mostaru

Povodom sutrašnjeg derbija trećeg kola rukometne Premijer lige u kojem će aktualni pobjednici Kupa BiH, HMRK Zrinjski, ugostiti aktualne prvake države, banjalučki RK Borac, zamolili smo jednog od najboljih rukometaša Plemića, Vedrana Delića, da za SportSport.ba najavi sutrašnji derbi.

"Prvo bih se htio osvrnuti na naše otvaranje prvenstva. Mislim da smo sjajno krenuli u natjecanje, posebno bih apostrofirao pobjedu u Derventi, protiv ekipe koja nam je proteklih godina bila crna mačka. Napokon smo ih pobijedili i to na njihovom terenu, što nas je dodatno napunilo samopouzdanjem. Svjesni smo da je Borac prvak BiH, ali ove godine ćemo se potruditi da naša dvorana bude neosvojiva utvrda. Budemo li pravi i na razini iz protekla dva kola, uvjeren sam da tri boda ostaju u Mostaru", jasan je naš sagovornik.

"Podsjetio bih da se sutrašnja utakmica igra u humanitarnom ozračju, dio prihoda sa susreta ići će u fond za liječenje male Ane Rite Puljić, pa bih ovim putem pozvao naše navijače da napune dvoranu, pomognu Ani Riti i na kraju krajeva i nama da nastavimo s pobjedničkim nizom", najavio je za SportSport.ba gostovanje RK Borca u Mostaru Vedran Delić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi