Delić: Ždrijeb nas nije pomazio

Zrinjski protiv Krasnodara

Delić: Ždrijeb nas nije pomazio

Rukometaši HMRK Zrinjskog saznali su ime protivnika u osmini finala rukometnog EHF Challenge Cupa. 

Ždrijeb, koji je izvršen danas u 11 sati, Plemićima je donio drugiplasiranu momčad ruskog prvenstva, SKIF iz Krasnodara. Nakon simpatičnih predstavnika Gruzije, ekipe Batumija koja je Zrinjskom poslužila za dva solidnija treninga, pred Mostarcima je sada pravi izazov.

Ždrijeb je za SportSport.ba prokomentirao i najbolji igrač Zrinjskog Vedran Delić.

"A šta da kažem - rezignirano je počeo Delić- evo izvlačenje je završilo i dobili smo SKIF Krasnodar,trenutno drugoplasiranu ekipu ruskog prvestva. Ždrijeb nas nije bas pomazio, dalek put, sigurno odličan tim, ali nadamo se dobrom rezultatu i kao što sam već malo istražio, radi se o mladoj ekipi kakvi smo i sami,tako da se možemo nadati najboljem za HMRK Zrinjski, jer činjenica da su drugi u Rusiji nas nakon svega, ipak neće uplašiti", prokomentirao je najbolji strijelac i igrač HMRK Zrinjski ždrijeb četvrtfinala.

Plemići bi u okršaje sa SKIF-om trebali ući 10. ili 11.02.18.godine, a o domaćinstvima i detaljima klubovi će se naknadno dogovoriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi