Zrinjski trijumfalno kroz Ljubuški

Prekinut sjajan niz Izviđača

Zrinjski trijumfalno kroz Ljubuški

Velika serija HMRK Zrinjski nastavila se i na trenutno najtežem gostovanju na koje se na BiH terenima može otići.

 

Mostarci su večeras savladali, u okviru 8. kola rukometne Premijer lige, dosad neporaženi Izviđač iz Ljubuškog rezultatom 25:31, uz maestralnu igru Vistoropa i Delića koji su postigli po 8 pogodaka.
Prvo poluvrijeme dalo je naslutiti da Izviđač neće lako izaći na kraj sa zahuktalim Zrinjskim, a nastavak, u kojem je spomenuti dvojac potpomognut Boškovićem i Marićem je to samo potvrdio. Kod domaćina Mandić sa 7 i Leković sa 5 golova nisu bili dovoljni da nastave niz nepobjedivosti Ljubušaka. Sjajna partija i pobjeda za HMRK Zrinjski koji se ovom pobjedom učvrstio u gornjem domu elitnog ranga BiH rukometa.

Izviđač: Kvesić, Miličević 1, Mišetić, Alilović 2, Mandić 7, Marković, Čutura 2, Leković 5, Jarak 2, Bubalo 1, Kaluđerović 2, Vukić 3, Vukšić, Grbavac, Rodin, Jozinović.

Zrinjski: Džidić, Vistorop 8, Doko, Bošković 5, Delić 8, Anđelić, Ivanović, Babić, Kozina, Marić 4, Žulj, Kordić 3, Šoljić 3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi