U letu iza leđa kao iz topa: Prije nekoliko dana viđen gol sezone u Ligi prvaka

Fantastično

U letu iza leđa kao iz topa: Prije nekoliko dana viđen gol sezone u Ligi prvaka

A. Čaušević

PSG, Aalborg, Nantes i Barcelona su timovi koji će se na Final fouru u Koelnu 12. i 13. juna boriti za titulu prvaka Evrope u rukometu.

Nantes je u dvomeču uspio izbaciti Veszprem. Francuzi su dobili prvi meč sa četiri razlike, a u revanšu su izgubili 32:30 pa su prošli dalje. Na tom meču je viđen možda i gol sezone.

Pravu majstoriju na startu drugog dijela izveo je rukometaš gostiju Dragan Pechmalbec, inače budući reprezentativac Srbije.

Pechmalbec se ubacio na liniju od šest metara, ostao je sam te je pogodio sjajno iz okreta i golmana mađarskog tima ostavio bez šansi.,

Inače, ovaj 25-godišnjak je meč završio sa pet golova, te je uz Davida Balguera (šest golova) bio najbolji pojedinac svog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi