Đurđević i Gavrić se vratili u dobojsku Slogu

Nova pojačanja

Đurđević i Gavrić se vratili u dobojsku Slogu

Sloga iz Doboja u narednu sezonu ulazi s velikim ambicijama.

Krajem prošlog mjeseca vodstvo kluba je za trenera postavilo bivšeg golmana hrvatske reprezentacije Marija Kelentrića, a intenzivno se radi i na jačanju igračkog kadra.

Dres Sloge će u narednoj sezoni nositi ruski internacionalac Artem Iunin koji dolazi iz GK Permskie Medvedi, iz Izreala se vratio Peđa Dejanović, a sada su dogovoreni dolasci još dvojice rukometaša.

Radi se o Vladanu Đurđeviću koji dolazi iz banjalučkog Borca te Srđanu Gavriću koji je ranije igrao za Gradačac, a obojici rukometaša ovo je ujedno povratak u Doboj.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Predsjednik kluba Vojislav Rađa nedavno je izjavio da će prioritet u narednom periodu biti upravo vraćanje domaćih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije