Đurković: Da pružimo sve od sebe, pa ćemo vidjeti

Trener RK Borac

Đurković: Da pružimo sve od sebe, pa ćemo vidjeti

Rukometaši Borca večeras će dočekati sastav Vogošće u revanš utakmici četvrtfinala Kupa BiH.

Pred crveno-plavima je jako teška misija, s obzirom da su prvi meč izgubili rezultatom 28:21. 

"S optimizmom dočekujem utakmicu. Imamo dva zadatka. Prvi je da pobijedimo, jer smo na gostovanju kod Vogošće izgubili obje utakmice, a drugi zadatak je da nadoknadimo sedam golova razlike. Zvuči mnogo ako se zna da nismo kompletni, ali treba da pružimo sve od sebe. Da li ćemo imati dovoljno širine da izdržimo čitavu utakmicu u jakom ritmu protiv kvalitetnog rivala - vidjećemo. Bitno je da nakon utakmice budemo pošteni i prema sebi i prema navijačima i da kažemo da smo dali sve od sebe", rekao je trener Borca Ratko Đurković za banjalučke medije.

Crnogorski stručnjak i dalje ne može računati na povrijeđene Danijela Vukićevića i Mihaila Stošljevića. Ipak, Banjalučane raduje činjenica da se u tim vraća Elis Memić.

Duel Borca i Vogošće na programu je od 20 časova u Sportskoj dvorani "Borik".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi