Đurković na klupi crveno-plavih

Potpisao dvogodišnji ugovor

Đurković na klupi crveno-plavih

Ratko Đurković novi je trener RK Borac. Crnogorski stručnjak potpisao je juče dvogodišnju saradnju sa Banjalučanima.

U prvom obraćanju medijima Đurković je istakao da je počastvovan dolaskom u grad na Vrbasu, u sredinu koja je nadaleko poznata po rukometu.

"Čast mi je što sam dobio priliku da sjednem na klupu Borca. Ovo je veliki klub sa velikim ambicijama i nadam se da ćemo u narednom periodu ostvariti zavidne rezultate. Mogu da obećam dobar rad i želju da Borac ponovo bude vodeći klub u BiH, ali i šire", izjavio je, između ostalog, novi trener crveno-plavih.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U klubu su najavili da će u budućnosti još više pažnje posvećivati mlađim igračima, ali i da će tim pojačati sa tri do četiri iskusnija igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi