Duvnjak zaigrao nakon sedam i pol mjeseci

Ohrabrenje za reprezentaciju Hrvatske pred Euro

Duvnjak zaigrao nakon sedam i pol mjeseci

Nakon više od 250 dana od zadnje utakmice pred klupskim navijačima, srednji bek Kiela i kapiten Hrvatske Domagoj Duvnjak vratio se rukometu.

U subotu je Duvnjak konačno zaigrao za Kiel koji je u 15. kolu njemačkog prvenstva savladao posljednjeplasirani Hüttenberg s 33:24 u čemu je hrvatski rukometaš sudjelovao s tri gola i jednom asistencijom.

Duvnjakov oporavak i povratak u formu važni su i za hrvatsku reprezentaciju pred kojom je Euro u koji ulaze kao domaćini.

“Koljeno je izdržalo, dobro je. Nakon utakmice ću staviti led i bit će OK, veselim se nastavku procesa oporavka”, poručio je Duvnjak koji ima spreman odgovor i svom treneru Gislasonu koji ga ne bi volio vidjeti u reprezentativnom okruženju:

“Naravno da ću igrati za Hrvatsku na Evropskom prvenstvu ako će s koljenom sve biti u redu!”, prenosi 24sata.hr Duvnjakove riječi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi