Faris Žiga prvo pojačanje RK Konjuh
Ovaj sjajni golman u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je za Bosnu iz Visokog, Krajinu Cazin i Goražde.

Živiničani doveli prvo pojačanje

Faris Žiga prvo pojačanje RK Konjuh

E. Oštraković

Rukometaši Konjuha iz Živinica vrijedno treniraju kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon što je krajem prvog dijela sezone klub napustio golman Sidik Omerović, koji je pojačao Slobodu iz Tuzle, Konjuh je doveo novog golmana.

Tako će u narednoj polusezoni gol Konjuha braniti sjajni Faris Žiga. Ovaj sjajni golman u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je za Bosnu iz Visokog, Krajinu Cazin i Goražde.

Konjuh je prvi dio sezone završio na osmom mjestu sa 19 bodova, te imaju realne šanse da izbore doigravanje za prvaka BiH. Drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu protiv RK Slavija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi