Mihret Husić: Konjuh može izboriti doigravanje
Husić je uprkos nešto lošijim rezultatima ekipe Konjuha odigrao jako dobru polusezonu.

Živiničani dižu formu

Mihret Husić: Konjuh može izboriti doigravanje

E. Oštraković

Jedan od ključnih igrača u prvom dijelu sezone u ekipi Konjuha bio je Mihret Husić, koji je uprkos nešto lošijim rezultatima njegove ekipe pružio jako dobre partije.


Živiničani mogu biti zadovoljni mjestom na tabeli obzirom da nisu odigrali baš sjajnu polusezonu. Naime, krenuli su dobro i upisali tri pobjede u četiri utakmice, ali zatim je krenuo loš niz.

Uspjela je ekipa Konjuha upisati čak pet poraza u nizu ali je ipak proigrala na kraju sezone te prekinula seriju poraza na domaćem terenu protiv Borca.

"Krenuli smo dobro i imali tri pobjede na otvaranju prvenstva, ali nakon toga desili su nam se pehovi sa povredama igrača. To je razlog što smo imali skraćenu rotaciju zbog čega smo i upisali toliko poraza u nizu. Igrali smo i u tom periodu dobro, u nekim utakmicama nismo imali niti sreće. Ipak nakon što su se svi igrači oporavili uvezali smo nekoliko pobjeda te smo koliko toliko izvukli dobar rezultat na kraju polusezone", rekao je Husić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Od nas se u drugom dijelu sezone očekuju dosta bolji rezultati. To su naravno očekivanja ljudi iz kluba ali i nas igrača. Imamo dosta bolji raspored u drugom dijelu sezone i sigurno je da ćemo biti bolji i da ćemo na kraju igrati doigravanje za prvaka", zaključio je Mihret Husić.

Ekipa Konjuha iz Živinica nakon odigrane prve polusezone nalazi se osmom mjestu sa devetnaest osvojenih bodova

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi