Faruk Vražalić pojačao klub iz Hrvatske

Stigao kod Nuića i Kasumovića

Faruk Vražalić pojačao klub iz Hrvatske

Reprezentativac BiH u rukometu Faruk Vražalić našao je novi angažman.

Nakon jesenje pauze Vražalić je odlučio prihvatiti poziv iz Hrvatske i pojačati Dubrovnik, a svi u klubu očekuju da će, s obzirom na iskustvo, biti veliko pojačanje u borbi za opstanak.

Da završi u Dubrovniku veliku ulogu je odigrao i Tomislav Nuić, reprezentatvni saigrač s kojim je dijelio svlačionicu i u Bešiktašu.

"Za to što sam danas u Dubrovniku velikim dijelom je zaslužan upravo Nuić. On me pozvao, a potom i ljudi iz kluba, koji su mi predstavili svoje planove i viziju. Sve to na kraju me je privuklo da dođem i pomognem", poručio je Vražalić nakon što je potpisao ugovor.

Posljednji angažman Vražalić je imao u Rumuniji, u tamošnjem Bukureštu, a ranije je još igrao za Bešiktaš, Fuchse Berlin, Balingen-Weilstetten, Eisenach, Vogošću, Slogu, Bosnu iz Sarajeva...

U Dubrovnik su zime pored Vražalića stigli još Tomislav Nuić, Tarik Kasumović i Marinko Ševo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi