Garsija Robledo novi član Barcelone

Španski tim ulazi znatno jači u nastavak sezone

Garsija Robledo novi član Barcelone

E. Dindić

Sjajni rukometaš pojačao katalonskog giganta pred odlučujuće susrete u sezoni.

Rukometaši Barcelone doveli su zamjenu na bekovskoj poziciji nakon povrede sjajnog Lasea Andersona za kojeg je ova sezona završena, naravno prije najvažnijeg dijela sezone koji će odlučivati o plasmanu na finalni turnir EHF Lige šampiona.

Katalonci su osvajanjem prvog mjesta u grupi obezbjedili obezbjedili direktan plasman u četvrtfinale najelitnijeg klupskog takmičenja. 

Da učine posljednji korak i plasiraju se na finalni turnir pomoćiće  im nekadašnji osvajač svjetskog zlata sa Španijom,bivši igrač Ademar Leona, PIK Segeda, KIF Koldinga, Antonio Garsija Robledo.

Robledo je napustio Kolding, zbog velikih financijskih problema koji potresaju taj klub. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi