Gisaslon: Nismo podcijenili Bosnu

Selektor Njemačke nakon pobjede

Gisaslon: Nismo podcijenili Bosnu

A. Čaušević

Alfred Gisaslon će po lijepom pamtiti svoj debi na klupi rukometne reprezentacije Njemačke.

Nijemci su uspjeli pobijediti Bosnu i Hercegovinu uz dosta muke. Bilo je 25:21, a domaći su do trijumfa stigli tek u drugom dijelu.

"Naravno da nisam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom. Bosna je igrala ekstremno duge napade i dobru su pokrivali. Primili smo mnogo golova poslije odbijenih lopti i blokova, a napravili smo i mnogo tehničkih grešaka u igri prema naprijed, te dali samo dva gola za 15 minuta igre i zasluženo smo na poluvrijeme otišli s četiri gola zaostatka", rekao je Gisaslon te nastavio:

"Nismo podcijenili Bosnu. Na poluvremenu ssmo diskutovali o par stvari. Ekipa je u nastavku dobro reagovala, pokazala je karakter, a mogli smo dati i više golova."

Naredni meč Nijemci će igrati u nedjelju na gostovanju kod Estonije.

Top Komentari

user1583752673
E da smo bili kompletni osramotili vas
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi