Predragović: Svaka čast momcima koji su danas odigrali 100%, a poseban respekt za Karačića

Bh. rukometaš nakon meča u Dusseldorfu

Predragović: Svaka čast momcima koji su danas odigrali 100%, a poseban respekt za Karačića

Endin Čaušević

Bh. rukometaši poraženi su večeras na gostovanju protiv selekcije Njemačke sa 25:21.

Naš tim je bio desetkovan u Dusseldorfu jer je Bilal Šuman mogao računati na samo desetoricu igrača i jednog golmana.

No, i pored toga bh. rukometaši su odigrali zaista odličan meč pogotovo u prvom poluvremenu nakon kojeg smo vodili sa 13:9.

Ipak, Nijemci su došli do preokreta kada je naš tim stigao umor i na kraju pobijedili. Za SportSport.ba nakon ovog meča govorio je Srđan Predragović koji je odigrao jako dobar meč i postigao je tri gola.

"Znali smo da se moramo fokusirati na nas i dati svoj maksimum da odigramo što bolje možemo. To smo i uradili i mislim da se to vidjelo pogotovo u prvom poluvremenu. Vodili smo sa četiri razlike na poluvremenu i to zasluženo. Njemačka je bila ta koja je imala problema, a ne mi. Snagu i volju uvijek imamo i to nikada ne dolazi u pitanje", rekao je Predragović i dodao:

"Svaka čast ovim momcima koji su danas odigrali 100% i respekt za Ivana Karačića koji se na žalost povrijedio i nadamo se da mu se nije desilo ništa ozbiljno".

Top Komentari

Presidente
vrhunski mec, primiti 25 od Nijemaca je bas malo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi