"Goražde je grad rukometa, nadam se što boljem plasmanu"

Pojačanje za Goraždane

"Goražde je grad rukometa, nadam se što boljem plasmanu"

S. Mlaćo

Golman Faris Žiga jučer je pojačao redove RK Goražde. Žiga u Goražde dolazi iz redova RK Bosna Visoko, a u proteklim polusezonama je nastupao još i za RK Krajina Cazin.

"Želim ovom prilikom da se zahvalim upravi Goražda na ukazanom povjerenju, meni je lično čast biti član kluba jer je to Goražde grad rukometa. Mislim da sam došao u odličnu rukometnu sredinu i grad dobrih ljudi. Nadam se odličnim partijama i želim da budemo što uspješniji u preostalom dijelu Premijer Lige, te se nadam što boljem plasmanu na tabeli. Naravno, dat ću svoj maksimum na svakom treningu i utakmici i time se odužiti na ukazanom povjerenju Uprave", kazao je Žiga za SportSport.ba.

Predsjednik RK Goražde Zafir Kajević nije krio zadovoljstvo zbog dogovora sa Žigom.
"Mislim da je Uprava kojom predsjedavam odradila dobar posao. Vrijeme će pokazati svoje, Žigu su mi i mnogi preporučili a i sam mislim da se radi o mladoj i kvalitetnoj osobi koja će sigurno svoje kvalitete tek dokazati u što nesumnjam. Naravno, pored našeg izuzetnog Salke Hamzića i još par mladih i kvalitetnih golmana koji će tek imati priliku da se dokazuju, a pri tom nezamarajući činjenicu da imamo i naših vjernih i možda koji ih smatraju otpisanim, al ipak su tu golmana poput Nermina Džananovića i drugi", jasan je Kajević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi