U Bugojnu će se tražiti karta više: Duel Iskre i Sloge više je od rukometnog meča

Susret se igra naredne subote

U Bugojnu će se tražiti karta više: Duel Iskre i Sloge više je od rukometnog meča

S. Mlaćo

Veliki komšijski derbi 14. kola Premijer lige za muškarce igra se u subotu u Bugojnu.

Snage će odmjeriti Iskra i Sloga iz Gornjeg Vakufa Uskoplja i sigurno je očekivati pune tribine KSC u Bugojnu.

Već danima je ovaj meč glavna tema u dva grada, najavljuje se pravi spektakl, te velika podrška za oba tima.

Susret se igra u subotu sa početkom u 19 sati, a cijena ulaznice iznosi 3 KM.

"Kao što je poznato, u subotu se igra derbi ovogodišnje Premijer Liga između naše Iskre i Sloge iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja. Za ovu utakmicu osmišljen je poseban dizajn ulaznica, a iste će biti puštene u prodaju u subotu od 16:00h na blagajni KSC-a Bugojno. Također, moguće je i naručiti ulaznica, te u dogovoru dogovoriti preuzimanje istih na dan utakmice. Napominjemo da oni koji žele naručiti ulaznice, maksimalno se može naručiti 10 ulaznica po osobi, a pojedinačne narudžbe nisu moguće.

Svi koji imaju dodatna pitanja, ista mogu postaviti u komentaru na ovu objavu ili u inbox stranice. Dakle ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice, a također mogu se naručiti, te preuzeti na dan utakmice, kao što je ranije navedeno u tekstu.

Molimo sve da poštuju odluke Upravnog Odbora našeg kluba, cjelokupna organizacija utakmice je na zaista visokom nivou, te se nadamo da će ovo biti susret o kojem će se pričati i dugo iza njega", istakli su iz MRK Iskra.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz MRK Sloga za SportSport.ba su kazali da još uvijek ne znaju koliko će karata dobiti, odnosno da nisu dobili nikakve upute iz bugojanskog premijerligaša.

"Nadamo se da ćemo danas dobiti obavijest", istakli su iz Sloge koja se u Premijer ligu vratila upravo pobjedom nad Iskrom u svojoj dvorani u atmosferi za pamćenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi