Grabčanović napustio kormilo Jedinstva

"Klub je prepušten sam sebi"

Grabčanović napustio kormilo Jedinstva

Rukometašice Jedinstva iz Tuzle u narednoj sezoni definitivno neće voditi Elmir Grabčanović.

U protekle četiri godine Grabčanović je u tuzlanskom klubu obnašao brojne funkcije, pa i trenersku od drugog dijela sezone, međutim na istoj neće ostati.

"Još ranije sam najavio da ću otići i sada je odluka definitivna. U Jedinstvu sam proveo četiri godine, radio sam kao direktor, sportski direktor i sada, evo, kao trener", potvrdio je Elmir Grabčanović za SportSport.ba, pa potom se osvrnuo na razloge:

"Razlozi su apsolutna nebriga gradskih vlasti za ovim klubom i njegovim uspjesima u posljednje tri godine. Klub koji je u posljednje tri godine proglašen za najbolji klub u gradu i kantonu je prepušten sam sebi", istakao je Grabčanović.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Jedinstvo je, podsjetimo, sezonu u rukometnoj Premijer ligi BiH okončalo na drugoj poziciji sa 52 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi