Gradačac bolji od Gračanice, 14 golova Doborca, 13 Salkića

Gradačac bolji od Gračanice, 14 golova Doborca, 13 Salkića

Adnan Beganović

U derbiju 14. kola Premijer lige za rukometaše vodeći Gradačac je na svom terenu savladao Gračanicu (34:32).

Derbi 14. kola Premijer lige opravdao je očekivanja, a nakon 60 minuta veoma dobre rukometne predstave, Gradačac je zasluženo slavio sa 34:32.

U redovima Gradačca ponovo je briljirao bh. reprezentativac Damir Doborac koji je sa 14 pogodaka bio najbolji strijelac susreta. S druge strane kod Gračanice sa 13 pogodaka najefikasniji je bio Salkić.

Premijer liga, 14. kolo:
Gradačac - Gračanica 34:32
GRADAČAC: Trakić, Osmanović 4, Doborac 14, Ilić 5, Hrnjić, Šarenac, Duraković, Bistrić, Kadić, Šečić, Isić, Šijaković 6, Mutapčić, A.Doborac 3, Sarajlić 1, Zrnić 1
GRAČANICA: Šaković, Ahmetbegović, Salkić 13, Mujačić, Hamidović, Buljugija 2, Alibegović 3, Saračević, Osmamhodžiž 8, Beširović, Međić 2, Brčanović 1, Ferhatbegović, Hasić, Ferhatbegović 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.