Bh. rukometaš nakon meča u Dusseldorfu: Mislim da je inat proradio u nama, a snaga je sama došla

Haso Čosić za SportSport.ba

Bh. rukometaš nakon meča u Dusseldorfu: Mislim da je inat proradio u nama, a snaga je sama došla

Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Njemačkoj sa 25:21 u meču 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rukometni Zmajevi su desetkovani otputovali u Dusseldorf jer je Bilal Šuman mogao računati na svega desetoricu igrača i jednog golmana.

No, i pored toga naš tim je odigrao jako dobar meč, te su svi igrači ostavili srce na terenu i zbog toga sigurno zaslužuju čestitke.

Nakon meča za SportSport.ba javio se Hasno Čosić koji je odigrao jako dobar meč i uspio je zabiti dva gola.

"Još jednom smo svjedoci kako nas posmatraju, ali mi smo danas pokazali karakter, snagu i borbenost. Bilo je dosta nervoze pred sami polazak u Njemačku, testiranja, nedolasci igrača na okupljanje i cjelokupna situacija koja nas je zadesila. Mislim da je inat proradio u nama, a snaga je sama došla. Moramo da shvatimo da od ovih 11 igrača koji su igrali protiv Njemačke nas četvorica smo iz Premijer lige. Kao što su saigrači u prethodnim izjavama govorili neki od nas smo se prvi put sreli u životu na ovom okupljanju", rekao je Čosić.

Top Komentari

*p!p!t@*
Nit je Hasno, nit je Čosoć... Pogodio si ko nosom u ****o...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti