Obrvan zadovoljan pripremama: Momci su motivisani i maksimalno smo fokusirani na Austriju

Naši rukometaši se pripremaju na Ilidži

Obrvan zadovoljan pripremama: Momci su motivisani i maksimalno smo fokusirani na Austriju

H. Zilić

Rukometnu reprezentaciju BiH u nedjelju u Bugojnu očekuje bitna utakmica u kvalifikacijama za EP.


Naši rukometaši se pripremaju na Ilidži u hotelu Hills, a u nastavku kvalifikacija naše momke će sa klupe predvoditi novi selektor Ivica Obrvan, koji je zadovljan kako momci trenutno rade i sa dosta optimizma dočekuju utakmicu u Bugojnu.

"Prve su impresije sjajne. U hotelu Hills imamo sve što je potrebno za dobru pripremu. Momci rade dobro, foksuriani na ono što nas čeka. Teče sve po planu. Četvrti dan smo u trenažnom procesu i lagano privodimo pripreme kraju do duela s Austrijom. Nadam se da ćemo do nedjelje anulirati te manje povrede. Motivisani smo", rekao je Obrvan, zatim dodao:

"Igrači su skocentrisani, prihvatili su sugestije, odgovaraju kvalitetno. I ja kao selektor sam fokusiran na njih, ali za sada je sve dobro i nadam se da će tako potrajati."

Fokus je na igri Austrije, ne na pojedincima.

"Austrijanci dolaze s nekim promjenama u odnosu na SP u Egiptu, ali sve se to može promijeniti. Mi smo fokusirani na njihov sistem igre."

Top Komentari

Tas14
Molim Vas momci nisu Švedska, nabit ih u Bugojnu jer je sada najteže!
5 0
Barca.forever
Sretno
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi