Obrvan objasnio zbog čega Panića nema na spisku
FOTO - EPA

Obrvan objasnio zbog čega Panića nema na spisku

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine 14. marta će u Bugojnu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Austrijom.

Novi selektor našeg nacionalnog tima, Ivica Obrvan, danas je objavio spisak igrača na koje računa za meč protiv Austrije, a na njemu se nije našlo ime Marka Panića, sasvim sigurno jednog od najbitnijih igrača naše reprezentacije.

Upravo zbog toga SportSport.ba je kontaktirao selektora našeg nacionalnog tima, koji je objasnio zbog čega Panić ovaj put nije na spisku.

"Šteta velika, nedostajat će nam Marko. Razgovarali smo prije dva dana i zbog porodičnih razloga ne može ovaj put biti sa nama. Supruga mu je trudna, radi se o rizičnoj trudnoći i to je razlog zbog kojeg neće doći. Potreban joj je i moramo to razumjeti. Marko je sjajan igrač, potrudit ćemo se svi zajedno da nadoknadimo njegov izostanak", objasnio je Obrvan zbog čega Panića nema na spisku.

Podsjetimo, rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u tri odigrana susreta kvalifikacija osvojila je dva i duel sa Austrijom je od ogromnog značaja za naš nacionalni tim.

Top Komentari

Hare
Markan je uvjek davao sve od sebe, sretno mu supruzi, a i njemu
8 0
user1583752673
Makar nek se uigraju za sljedeće kvalifikacije
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije