Ivica Obrvan novi selektor BiH

Naslijedio Šumana

Ivica Obrvan novi selektor BiH · Zvanično

Endin Čaušević

Danas je održana sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je odlučeno da Bilal Šuman više nije trener seniorskog tima.

Iako je Šuman nedavno potpisao novi ugovor nakon minulih mečeva u kvalifikacijama odlučeno je da više neće biti selektor našeg tima, ali da će ostati u Savezu.

Među kandidatima za novog selektora naše reprezentacije bili su Ivica Obrvan, Irfan Smajlagić i Veselin Vujović.

No, iako je nakon sjednice rečeno da će novi selektor biti poznat u narednim danima došlo je do preokreta.

Naime, za novog selektora izabran je Ivica Obrvan koji je pristao na uslove koje mu je ponudio RSBiH.

Obrvan će debitovati na klupi našeg tima već 8. marta kada ćemo igrati meč kvalifikacija za EP protiv selekcije Austrije.

Top Komentari

Pajver
Ma nemožete vi bez Hrvata pa ga ****
3 20
user1583752673
Nije da sam mrzio Bilala Sumana ali ovo u zadnje vrijeme kako je vodzena reprezentacija nije se moglo vise gledat. Sretno novom selektoru.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti