Veselin Vujović preuzima selektorsko mjesto reprezentacije BiH?

Najozbiljniji kandidat

Veselin Vujović preuzima selektorsko mjesto reprezentacije BiH?

E. Čaušević

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine još uvijek je u toku.

Na ovoj sjednici očekuje se da će muška seniorska ekipa dobiti novog selektora baš kao i ženska bh. reprezentacija.

Prve informacije govorile su da su Ivica Obrvan i Irfan Smajlagić kandidati za nasljednika Bilala Šumana, ali sada se pojavilo novo ime.

Naime, pored Smajlagića i Obrvana predložen je i legendarni trener Veselin Vujović i on se smatra ozbiljnim rješenjem, te je trenutno najozbiljniji kandidat za novog selektora BiH.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zvanične informacije kažu da će novi selektor biti izabran u narednim danima, te da Bilal Šuman više nije selektor bh. selekcije.

Također, RSBiH je Šumanu umjesto selektorske uloge ponudio funkciju koordinatora svih selekcija i kako stvari stoje on će ostati u Savezu.

Top Komentari

Zeleni_zub
Ovo oni nabrajaju za koje su sve trenere čuli...
6 0
Cibre
Veselin ce opet uzet pare i otici nakon dvije utakmice!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi