Iz Flensburga poručili: Naravno, želimo na final-four
FOTO - EPA

Nakon pobjede nad PSG-om

Iz Flensburga poručili: Naravno, želimo na final-four

A. Beganović

U derbiju 2. kola Lige prvaka rukometaši Flensburga su kao gosti savladali PSG (29:28).

Sjajnu rukometnu predstavu odigrali su PSG i Felnsburg, a u duelu ekipa koje konkurišu za plasman na final four slavila je njemačka na čijem golu je briljirao naš reprezentativac Benjamin Burić.

Odmah nakon susreta koji je odigran u srijedu navečer rukometaši Flensburga su se zbog loše epidemiološke situacije u Parizu zaputili kući.

Po povratku za njemačke medije je govorio generalni direktor Dierk Schmaschke.

"Ponosan sam na igrače i stručni štab. Pobjeda u 1. kolu protiv Kielcea dala nam je veliku dozu samopuzdanja. Nismo igrali skoro 200 dana pa nam je ta pobjeda bila veoma značajna. Prerano je za prognoze. Naravno da želimo ići u Koln na final-four, no mnogo je vrhunskih timova koji isto žele", rekao je Schmaschke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi