Izgleda jednostavno, ali je veoma komplikovano: Impresivan gol Manaskova

Počela rukometna Liga prvaka

Izgleda jednostavno, ali je veoma komplikovano: Impresivan gol Manaskova

A. Čaušević

Sredinom sedmice počela je nova sezona rukometne Lige prvaka. U prvom kolu Veszprem je rezultatom 24:28 u gostima pobijedio Nantes. 


Meč je bio izjednačen tokom većeg dijela susreta, a gosti iz Mađarske su utakmicu prelomili u svoju korist u posljednjih desetak minuta kada su otšli na nedostišnih +6.

Nekoliko igrača iz oba tima meč završilo sa po pet golova uključujući i reprezentativca iz Sjeverne Makedonije, Dejana Manaskova.

Manaskov je postigao i najljepši gol na meču. Uvukao se na liniju šesterca, skočio da šutira, zategao desno ruku, u zraku trznuo protivničkog golmana te loptu udarcem iza leđa poslao u mrežu.

Zaista sjajan gol Makedonca i definitivno jedan od ljepših u prvom kolu nove sezone Lige prvaka.

[streamable]https://streamable.com/bnhkws[/streamable]

Top Komentari

Famoza
Drugi ili treci put da Manaskov ovo radi.
2 0
sport1
Da si igrao rukomet znao bi da ne samo da izgleda jednostavno u stvari i jest jednostavno. Da je lijep gol, lijep je...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi