11

Komentari (11)

Zmiugaloma
Haroni
Kakvi su ovo tajmauti i upute? Šumana pod hitno mijenjat.
WOLF20
Branio sam repku i sve ali ova igra je bruka. Kontra je nepoznat pojam kod nas. Imali napad za 5 i dodjemo na X
AsmirM
Evo sad su imali i hranu i uslove pa da vidimo igri ,ili ce bit poslije psihicki se jos nisu od puta i uslova iz Estonije oporavili.
user1583752673
Sve utakmice sad moramo pobjedit da bi imali neke sanse ali Austriju dva puta tesko. Zalit cemo mi za ovim porazom i to dobro
Majan
Protiv zadnje ekipe u grupi se bodovi ne računaju, tako da ako večeras pobjedimo Estoniju sa 4 ili više razlike, oni će biti zadnji u grupi. Ionako će nam sve zavisiti od tih mečeva sa Austrijom i Njemačkom kući.
Mikiii
Bili su uvjereni i u prvom meču, pa dobismo po ušima.
Ga_Zi_JA
Ovako, kolika smo mi RUKOMETNA SILA, govori podatak da u međusobnim duelima sa Estonijom, imamo EGATIVAN OMJER..ali NEMA VEZE..
karlhajncbrazzzo
Austriju treba pobijediti dva puta, ako mislite napraviti nešto više nego inače.
user1605368976
Kada ste tako uvjereni razvalite ih sutra .
Tas14
Periću smanjiti minutažu sutra, ne zaslužuje 50 minuta na terenu kao prošli put
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.