Izviđač potopio Slobodu u Tuzli
Foto: TuzlaLive.ba

Ljubušaci postigli 42 gola

Izviđač potopio Slobodu u Tuzli

Rukometaši Izviđača iz Ljubuškog su u okviru 3. kola rukometne Premijer lige BiH bez većih problema slavili nad Slobodom u Tuzli.

Izviđač je slavio rezultatom 42:27, te tako stigao do svoje treće pobjede i ostao na prvom mjestu s maksimalnim učinkom.

Gosti su na poluvremenu imali prednost 19:12, da bi u drugom poluvremenu potpuno razbili domaće rukometaše, koji nisu imali nikakvih šansi.

Najefikasniji u Slobodi su bili Karaula sa 8 i Čamdžić sa 7 golova, dok su u gostujućoj ekipi Grbavac, Mandić i Čutura postigli po 5 golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer liga, 3. kolo:

Sloboda - Izviđač 27:42 (12:19)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.