Izviđač slavio u Kaknju i ostao na liderskoj poziciji

Sigurna pobjeda Ljubušaka

Izviđač slavio u Kaknju i ostao na liderskoj poziciji

S. Mlaćo

Rukometaši Izviđača bez većih problema savladali su večeras u Kaknju istoimenog domaćina rezultaom 32:27, u okviru 12. kola Premijer rukometne lige BiH.

Na početku su gledaoci vidjeli podjednak meč, ali mnogo kvalitetniji gosti ipak dodaju gas te odlaze na pauzu sa plus šest u svoju korist (11:17).

Domaći se ipak ne predaje, te borbenom igru u par navrata opasno prijete, to za nešto više nisu imali snage. Završilo je 32:27, te su gosti iz Ljubuškog slavili novu pobjedu, desetu ove sezone i ostali na vrhu tablice. Kakanj je upisao osmi poraz.

U redovima Kaknja najefikasniji je bio Admir Purić sa sedam golova, a u redovima gostiju jedan više djelo je Davida Mandića.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer rukometna liga BiH, 12.kolo:

RK Kakanj - HRK Izviđač 27:32 (11:17)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi