Josipa Šimunović: Bit će neizvjesno no bodovi će ostati kod nas

Golmanica Katarine pred gradski derbi protiv Zrinjskog

Josipa Šimunović: Bit će neizvjesno no bodovi će ostati kod nas

Treće kolo Premijer lige za rukometašice donosi mostarski gradski derbi u kojem će snage odmjeriti HŽRK Zrinjski i HŽRK Katarina. 

Već po tradiciji, bez obzira na poziciju na ljestvici, ta utakmica redovno donosi veliku borbu, neizvjesnost, a iako oba kluba pamte i mnogo bolje i slavnije dane, bude tu i jako kvalitetnog rukometa. Obje ekipe prije ove utakmice u dva uvodna kola ubilježile su po pobjedu i poraz pa će pobjednice u ovom susretu osim prestiža dobiti i bolji položaj na ljestvici. Golmanica Katarine, 23-godišnja golmanica Josipa Šimunović koja je jedna od najiskusnijih igračica u svom timu za SportSport.ba najavila je utakmicu svoje ekipe i Zrinjskog.

"Da, ovo kolo nas očekuje gradski derbi koji se nažalost odigrava pred praznim tribinama, no gledatelji neće ostati uskraćeni za dobru i kvalitetnu utakmicu jer će naša utakmica biti emitirana na RTVHB. Iako situacija u klubu nije baš sjajna što se tiče ozljeda naših igračica, smatram da će utakmica biti neizvjesna i naravno da ćemo mi biti te koje će na kraju slaviti. Za ekipu naših rivalki Zrinjskog smatram da su jako kvalitetna ekipa koja se ne smije podcijeniti . Pojačali su se s nekoliko iskusnijih igračica i sigurna sam da će u ovom prvenstvu biti neugodan protivnik svima" - kazala je Šimunović.

Josipa, veliki period neigranja je iza vas, kako se to odrazilo na djevojke?

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"Kada govorimo o razdoblju iza nas, svjesni smo da je pandemija koronavirusa ostavila velik trag na sport. Liga je prekinuta, postignuti rezultati poništeni te je krenulo sve ispočetka. Što se tiče ove sezone, započeli smo je pobjedom protiv Goražda, ali već drugo kolo nas je dočekala ekipa Hadžića koja je sigurno jedna od najboljih ekipa u Premijer ligi trenutno. Sada je na redu jedna od najiščekivanijih utakmica, a to je svakako gradski derbi u kojem će sigurno i jedna i druga ekipa dati sve od sebe" - rekla je golmanica Katarine Josipa Šimunović.

Utakmica između Katarine i Zrinjskog igra se sutra u 17h u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti