Kao da je sve najnormalnije: Sloga dovela pet igrača

Dobojlije se pojačale

Kao da je sve najnormalnije: Sloga dovela pet igrača

Ništa se ne zna u bh. rukometu, ali to klubove ne sprečava da rade kao da je sve normalno.

Koliko god je rukomet kod nas na niskim granama klubovima zaista treba odati svako priznanje na entuzijazmu. Većina Premijerligaša počela je pripreme, a prelazni rok iako su obustavljene sve aktivnosti Saveza u punom je jeku.

Iz Sloge su tako obavijesili da je nakon nekoliko odlazaka dobojki tim postao jači za pet igrača.

Poslije nekoliko godina odsustvovanja u svoj grad vraćaju se Vukašin Zekić iz Dervente koji igra na poziciji lijevog krila, te pivot Velibor Manjić koji je poslije osvajanja šampionske titule sa svojim matičnim klubom igrao u Turskoj. Ipak, on ukoliko pronađe novi inostrani angažman neće ostati u Doboju.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Novajlije su još Vanja Smiljanić iz Novog Sada koji je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Kaknja, gdje je igrao na pozicijama desnog beka i krila i Stefan Petković koji je protekle sezone bio najbolji strijelac Bijeljine. Vladimir Stanković je peto pojačanje a stiže iz rumunske Konstance.

Što se tiče odlazaka Srđanu Gavriću je istekao ugovor i on je već predstavljen kao pojačanje u Vogošći, dok su se Aleksandar Milojević i Radovan Uljarević vratili kući u trebinjski Leotar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi