Kapić: Očekujem punu dvoranu i novu pobjedu

Bosna želi ostati na vrhu

Kapić: Očekujem punu dvoranu i novu pobjedu

S. Mlaćo

U okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše lider na tabeli visočka Bosna dočekuje  ekipu Sloge iz Doboja.

 Sloga ima isti broj bodova kao i Bosna, ali Visočani imaju bolju gol-razliku. Najbolji strijelac Bosne u dosadašnjem dijelu sezone Mirza Kapić (31 pogodak), ističe da je ekipa zadovoljna ostvarenim rezultatima u prva četiri kola.

"Devet bodova iz četiri meča je jako dobar učinak. Jesmo prvi na tabeli, ali nismo sami na toj poziciji, tako da se moramo da sačuvamo prvo mjesto. Jedina zamjerka nam može biti poraz u Živinicama, ali nema osvrtanja na taj meč, jer to moramo ostaviti iza nas i krenuti dalje", kazao je Kapić, koji izuzetno cijenu Dobojlije, ali vjeruje u pobjedu Bosne.

"Sloga ima isto bodova kao i mi i to je svakako podatak koji nas upozorava da moramo biti maksimalno ozbiljni od početka. Svakog protivnika izuzetno cijenimo, ali više razmišljamo o svojoj igri, nego o protivničkoj. Iskreno, očekujemo punu dvoranu i vjerujem da ćemo uz maksimalno ozbiljan pristup doći do četvrte pobjede ove sezone", istakao je Kapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi