Kiša golova u remiju Labudica i Železničara
Sjajna rukometna predstava u Mejdanu

Prijateljska utakmica

Kiša golova u remiju Labudica i Železničara

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru priprema za novu sezonu rukometašice Jedinstva odigrale su prijateljsku utakmicu sa ekipom Železničara iz Inđije. Na kraju je susret završio neriješenim rezultatom 34:34(19:17). 

U prvom poluvremenu nešto bolje su bile domaće rukometašice, te su na poluvrijeme otišle sa prednošću od 19:17.

Nastavak susreta donio je veliku borbu, pa se igralo gol za gol. Mnogo dobrih poteza, dobre igre u odbrani te sve ono što krasi rukomet mogli smo vidjeti u ovom susretu. Na kraju susret je završio rezultatom 34:34, što je možda i najrealniji rezultat.

Najbolje kod domaćeg sastava bile su Matea Šumelj sa 12 golova, Zorana Miličević dodala je 8, dok se Admira Zvekić zaustavila na 7 golova. Gošće iz Inđije predvodila je Suzana Miličić sa 8 golova, dok je Emilija Mihajlović susret završila sa 6 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi