Rajković ponovo u Jedinstvu

Dolazi iz ŽRK Ilidža

Rajković ponovo u Jedinstvu

Čelnici tuzlanskog Jedinstva angažovali su novo pojačanje na golmanskoj poziciji.

Nakon što se ispostavilo da će Martina Šumelj zbog povrede biti 'out' na duži vremenski period, u Jedinstvu su odlučili angažovati Ivanu Rajković koja je prethodno nosila dres Ilidže.

Radi se o 22-godišnjoj golmanici rođenoj u Boljevcu (Srbija), koja je kroz dosadašnju karijeru već imala priliku braniti za Jedinstvo, tačnije u sezoni 2017/2018.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Zbog povratka zadovoljstvo nije skrivala ni sama Ivana, a debi za novi/stari klub će imati već večeras u prijateljskoj utakmici protiv Železničara iz Inđije, člana B Superlige Srbije (Mejdan, 18.30 sati, ulaz slobodan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi