Bosna sutra protiv Vogošće

Korkarić: Primarni cilj je ostanak u ligi

Edmir Škorić

Rukometaši Bosne sutra će odmjeriti snage s Vogošćom u 19. kolu rukometne Premijer lige BiH.

“Primarni cilj kluba je da ostanemo u ligi. Što se tiče sutrašnje utakmice, moram vam reći, koliko god da ja cijenim svoju ekipu, da je ekipa Vogošće izraziti favorit. Postoji nekoliko razloga, duže su na okupu, ali i zbog mjesta na tabeli. Ipak, to ne znači da ćemo se predati, jer to nećemo u ni u kojem slučaju. Vjerujem da će moji momci dati sve od sebe da dođu do bodova, koji bi imali višestruki značaj u našoj borbi da ostanemo u ligi", rekao je trener Zuhdija Korkarić.

“Utakmica protiv Vogošće je jednakog značaja kao i sve one koje slijede. U ovoj polusezoni imamo isti broj pobjeda kao i Vogošća", izjavio je prvotimac Bosne Derviš Birdahić, dodavši:

"Respekt postoji, ali ih se ne bojimo. Radili smo naporne ove sedmice i mislim da ćemo im parirati".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Sutrašnja utakmica igra se u dvorani Ramiz Salčin s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti