Nije kraj: Lazarov još jednu sezonu na rukometnim terenima

Legendarni Makedonac

Nije kraj: Lazarov još jednu sezonu na rukometnim terenima

H. Zilić

Legendarni Kiril Lazarov produžio je ugovor sa Nantesom na još jednu godinu.

Nevjerovatni Makedonac i istinska legenda svjetskog rukometa ne želi da se oprašta pred praznim tribinama.

Ovu informaciju je potvrdio i sam Lazarov nakon kvalifikacionog meča između Sjeverne Makedonije i Švicarske.

"Stvar je gotova. Iako klub još nije izašao sa zvaničnim saopštenjem, ja ću odigrati još jednu sezonu u Nantesu, vjerovatno sa nešto manjom minutažom na terenu. Takav je bio plan i za ovu sezonu, ali izgleda da u ovo vrijeme nema svrhe praviti planove", rekao je Lazarov i dodao:

"Trebalo je da bude drugačije, međutim, situacija oko koronavirusa je poremetila plan. Da se oprostim pred praznim tribinama, bilo bi jako loše. Nisam samo ja insistirao da se produži saradnja, istu želju ima i klub, jer imam dobru sezonu za sobom."

Top Komentari

PeppermintSA
Čovjek je jedan od najvećih.
7 0
dinass
Nikada nije oborio glavu i povukao se pred protivnicima a oni su se uvijek bojali njega.Nije bilo odbrane,svi su znali da ce utrpat svojih 10 komada,trazila se druga slabija karika da se odbrana forsira a niko nije mislio da.koze zaustaviti Kiru.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi