Krivaja poražena od Hadžića
Zanimljiv meč u kojem su gošće prikazale mnogo više.

Prvi meč osmine finala Kupa BiH

Krivaja poražena od Hadžića

S. Mlaćo

Rukometašice Krivaje poražene su sinoć u prvom susretu osmine finala Kupa BiH od RK Hadžići 28:25.

Gošće iz Hadžića su bolje otvorile meč, te na samom startu povele 4:1. Domaće rukometašice se nisu predavale, pa dolaze na -1, bilo je 5:6, no rukometašice iz Hadžića na pauzu odlaze sa prednošću 15:12.

Početak drugog dijela pripao je gošćama i već tada je bilo jasno da će slaviti u ovom meču. Otišle su na prednost 22:14, domaće nisu imale snage da se vrae u meč, iako su osam minuta prije kraja serijom 8:2 prišle na tri poena razlike.

Selmanović Jasmina sa 11 postignutih pogodaka bila je najefikasnija u domaćem sastavu dok su kod gošči Imširović Almedina sa 10 u Halebić Adna sa 8 bile najefikasnije.

Uzvratni susret na rasporedu je za sedam dana u Hadžićima.

Kup BiH za žene:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

ŽRK Krivaja - ŽRK Hadžići 25:28 (12:15)

ŽRK Doboj - ŽRK Mira Prijedor 35:41

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi