Krivaja sa velikim ambicijama startala sa pripremama

U Gradskoj sportskoj dvorani

Krivaja sa velikim ambicijama startala sa pripremama

S. Mlaćo

Rukometašice Krivaje prije tačno tri danas su u Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima i službeno započele pripreme za proljetni dio prvenstva.

Na prvi trening u novoj godini treneru Adnanu Bašiću odazvale su sve domaće rukometašice, dok će se ostatak ekipe u narednim danima priključiti pripremama, prenosi službena stranica ŽRK Krivaja.

Za početak predviđena su dva treninga dnevno, ujutro u teretani a poslijepodne u dvorani, a kako pripreme budu ulazile u završnu fazu predviđeno je odigravanje i nekoliko pripremnih susreta.

Jesenji dio prvenstva ekipa Krivaje završila je na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana ekipa ŽRK Jedinstvo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo da je ŽRK Krivaja nastupao i drugom predkolu EHF Challenge CUP-a, gdje je eliminisan u prvoj fazi takmičenja od ekipe ŽJRK Bor iz Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi